Visie van MPC

Innovatie in de ontwikkeling van slangklemmen

MPC verbindt. Onze slangklemmen in de eerste plaats. Die zijn vaak net zo onzichtbaar als onmisbaar. Ze verbinden slangen, leidingen en buizen in ongeveer alles om ons heen: van wasmachine tot auto en van stofzuiger tot melkrobot. Al onze producten beantwoorden een vraag, bieden een oplossing, maken een ijzersterke verbinding mogelijk. 

MPC verbindt zich als deskundige en flexibele partner aan haar klanten. Uw vraag of wens is het uitgangspunt van nieuwe klemmen en verbeterde service. We verbinden stabiele en solide kwaliteit aan flexibiliteit en een open blik. Zekerheid en betrouwbaarheid aan innovatie en inspiratie. En de ervaring van tientallen jaren verbinden we aan de specifieke slangklem die u vandaag nodig heeft. 

MPC verbindt ook landen en culturen. We hebben vestigingen in vier landen en medewerkers met dertien verschillende nationaliteiten. Samen vormen ze geen bedrijf, maar een familie. Verbonden door de liefde voor het vak en door hun doel: elke klant tevreden stellen met de perfecte slangklem en de hoogste service. 

MPC verbindt en we verbinden ons ook graag aan u. Ontdek ons assortiment.

 

MPC is de juiste keuze!

  • Uw antwoord voor de perfecte klem.
  • Constante kwaliteit en flexibiliteit.
  • Ruime ervaring aan innovatiekracht.
Neem contact op
Ontdek onze visie