Zoekformulier verbergen
Land- en tuinbouw en buitenleven

Slangklemmen van MPC voor land- en tuinbouw en buitenleven

Ook buiten zijn slangklemmen van grote waarde. In veel land- en tuinbouwmachines spelen slangklemmen een cruciale rol. Zo tref je wormschroefklemmen, superklemmen en leidingklemmen van MPC aan in kippenvoer- en irrigatiesystemen, stallen en verwarmingsystemen van kassen. De spiraalslangen in poot- , oogst- en rooimachines worden omklemd door draadveerklem MPC DWC. De high torque wormschroefklem MPC HD is bestand tegen de hoge druk die voorkomt in mestinjecteurs en spuitmachines (gewasbescherming).

Accumulatorklem MPC ACCU wordt toegepast in machines met hydraulische voorzieningen. Oorklemmen MPC OKD en OKERT komen voor in waterzuiveringsystemen en schoonmaakmachines. En de miniklem MPC M houdt brandstofslangen in tractoren en maaidorsers op hun plaats.

De minisuperklem is een onderdeel van verschillende tuingereedschappen, zoals grasmaaiers en kettingzagen. Vijvertechniek kan niet zonder wormschroefklemmen en superklemmen. Slangklemmen maken zelfs onderdeel uit van een kampeeruitrusting: in campinggastanks zitten wormschroefklemmen MPC D en MPC ST.

``

MPC is een aanrader!

De Firma MPC staat bij ons bekend als een leverancier waar je van op aan kunt; behalve leverancier zijn ze ook klant bij ons, per slot van rekening verdienen de beste klemmen en beugels ook de beste onderdelen!

In- en verkoopteam van Elcee Holland